Tony Hagerlund Espoon siirtolapuutarhayhdistyksen puheenjohtajaksi

(Espoon siirtolapuutarhayhdistyksen tiedote 28.5.2012)

Espoon siirtolapuutarhayhdistyksen kevätkokouksessa Tony Hagerlund valittiin Espoon siirtolapuutarhayhdistyksen puheenjohtajaksi. Yhdistyksen varapuheenjohtajaksi valittiin Mari Korhonen ja hallituksen jäseneksi Tiina Sonninen.

Tony Hagerlund, 36, on Espoon siirtolapuutarhayhdistyksen perustajajäsen. Hän on myös varavaltuutettu ja Espoon kaupunginhallituksen jäsen.

- Jäsenmäärämme kasvaa kovaa tahtia kesälomien lähestyessä. Tavoittelemme edelleen sitä, että Espooseen kaavoitetaan uusia siirtolapuutarha-alueita ja innokkaat espoolaiset pääsevät toteuttamaan siirtolapuutarhamökkejä omakustannehintaan.

Tony Hagerlund, gsm 050 544 3323