Kauniaislaiset mukaan Espoon siirtolapuutarhayhdistykseen

(Espoon siirtolapuutarhayhdistyksen tiedote 24.6.2015) Espoon siirtolapuutarhayhdistys päätti kevätkokouksessaan, että myös Kauniaisissa asuvat ovat tervetulleita mukaan yhdistyksen toimintaan.

- On aika epätodennäköistä että Kauniaisista löytyisi paikka siirtolapuutarha-alueelle, joten kädenojennushan tämä on naapureiden suuntaan, toteaa Espoon siirtolapuutarhayhdistys puheenjohtaja Sanna Iivonen.

Viime vuosien aikana Kauniaisista on tullut lukuisia yhteydenottoja, mutta tähän mennessä Espoon siirtolapuutarhayhdistyksen säännöt ovat estäneet muiden kuin espoolaisten jäseneksi hyväksymisen.

Sanna Iivonen valittiin Espoon siirtolapuutarhayhdistyksen puheenjohtajaksi. Yhdistyksen varapuheenjohtajana jatkaa Tony Hagerlund ja hallituksen jäseninä Tiina Sonninen ja Anna Vihra. Valinnat tehtiin Espoon siirtolapuutarhayhdistyksen kevätkokouksessa.

Espoon siirtolapuutarhayhdistyksessä on tehty vuosien ajan hartiavoimin töitä sen eteen, että Espooseen kaavoitettaisiin uusia siirtolapuutarha-alueita. Lisäksi yhdistys on ajanut mallia jossa alueet toteutetaan yhdistysmuotoisena, ja mukaan pääsee omakustannehinnalla.

- Nyt ollaan lähempänä kuin koskaan sitä, että pääsemme myös konkreettisesti toteuttamaan uutta aluetta. Siirtolapuutarhamökkeilystä kinnostuneiden espoolaisten kannattaa nyt aktivoitua, korostaa yhdistyksen varapuheenjohtaja Tony Hagerlund.

Sanna Iivonen, puheenjohtaja, p. 050 311 5070
Tony Hagerlund, varapuheenjohtaja, p. 050 526 2158